Naar CenterParcs met korting… dankzij Family Card!

Zelf ga ik regelmatig naar Center Parcs, en nu ben ik al druk bezig om onze herfstvakantie te plannen. Ik hou ervan om tripjes te plannen over gans het jaar, daarom is een 4-daagse naar De Vossemeren ideaal! Het park is prachtig, zeker als je met kleine kinderen gaat. Geloof me, eerst dacht ik ook dat Center Parcs niet meer was dan vakantiehuisjes met een overdekt zwembad… Maar ik ben blij dat ik verkeerd was. Naast dat zwembad, is er ook een minigolf, zipline, activiteiten voor de kleinsten. Dat klinkt me als muziek in de oren!

cottage

Tijdens mijn planning vertelde een vriendin me over FamilyCard. Nog nooit van gehoord, maar blijkbaar is dat een gratis online klantenkaart waarbij je bij webshops korting krijgt. Ik ging eens gaan zien wat er te vinden was voor Center Parcs en hallo!!! Je krijgt tot 1,75% van je aankoopbedrag terug op die site! Hoe tof is dat?

Hoe werkt die FamilyCard? Nu, dat is heel simpel. Je gaat naar www.familycard.be , daar maak je een account aan. Eentje met mijn Facebook account was klaar met een klik. Dan ga je gewoon zoeken of bv. Center Parcs op hun site staat. Dat is natuurlijk het geval, dus dan klik je de grote rooie knop waarop er “Activeer Klantenkaart” staat. Dat ding doet z’n werk, opent een nieuw venstertje en je kaart is geactiveerd! Hoe chic is dat nu? En ze hebben nu al meer dan 800 webshops… amai 800… Kan je dat geloven? Dat ga ik even van dichterbij moeten onderzoeken, met mijn visakaart bij de hand natuurlijk… Maar soit, je kan er echt niet naast kijken als je graag een centje spaart. En wie niet?

centerparcsfamilycard

Nu, ik ga gaan shoppen (online natuurlijk, wat dacht je) voor onze vakantie! Als je zelf zin hebt om eens naar Center Parcs te gaan dan ga je best hier https://www.familycard.be/centerparcs en spaar je wat geld uit.

Garçon? Maak de mijne maar een mojito!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>