Les Bois-Francs

Het park Les Bois-Francs is gelegen op een steenworp van de Franse hoofdstad Parijs. Wat het park uniek maakt is de Deep Nature Spa. Een prachtig welnesscentrum met een enorm aanbod aan massages en andere rustgevende gezondheidsbehandelingen. Doordat het park in de Franse streek Normandië gelegen is kun je te paard de streek rond het park ontdekken. Ook dit maakt het park zeker uniek.

Bovendien vind je in het park ook een prachtige 9-holes golfbaan. Geen 18-holes, maar 9-holes. Perfect voor beginnende golfspelers of mensen die het voor de allereerste keer willen proberen. Wie niet van golfen houdt kan zich dan weer amuseren in het enorme waterpark Grote Aqua Mundo. Waar je onder andere een reusachtige wildwaterbaan vindt.

Ook dit park heeft voor elk wat wils. Maar, het grote voordeel van het park Les Bois-Francs, is het feit dat het nabij Parijs gelegen is. Op die manier kan je je verblijf in het park koppelen aan een tripje naar de Franse hoofdstad.

Een bezoek aan de Eifeltoren, Centre Pompidoux, het Louvre en nog veel andere belangrijke culturele trekpleisters van Parijs liggen op een steenworp van het park. Mooi meegenomen dus!