le Bois aux Daims

Center Parcs staat vooral gekend om z’n verschillende parken zoals De Vossemeren, Erperheide, Park Zandvoort en het park Limburgse Peel in respectievelijk België en Nederland. Maar, soms moet je eens verder kijken dan je neus lang is. En dat deed Center Parcs ook. Dankzij Center Parcs kun je de unieke ervaring van de parken ook meemaken in landen als Frankrijk en Duitsland.

In Frankrijk bijvoorbeeld heeft Center Parcs maar liefst vijf prachtige parken met elk een eigen identiteit. De parken Les Trois Forêts, le Lac d’Ailette, le Bois aux Daims, Les Bois-Francs en Les Hauts de Bruyères zijn één voor één prachtige parken waar de natuur de bovenhand neemt.

Het park le Bois aux Daims bijvoorbeeld is een park gelegen in het Franse Vienne, op ongeveer 600 kilometer van onze hoofdstad. Op de website omschrijft Center Parcs het park le Boix aux Daims als volgt: “in het kloppende hart van moeder natuur, oog in oog met de dieren”. Deze omschrijving zegt eigenlijk al voldoende. Je leeft er in een prachtig stukje natuur in harmonie met de dieren, iets wat je tegenwoordig op veel plaatsen niet meer kunt doen. Naast de natuur vind je er ook de zogenaamde Aqua Mundo, waar kinderen (en volwassenen) terecht kunnen om er te spelen en te ravotten in een subtropisch klimaat.

Maar, ook cultuur staat bij Center Parcs centraal. Het park ligt in de buurt van de gekende Franse steden Nantes, Tours en Angers. Drie steden met een historische voorgeschiedenis die je tijdens je verblijf bij Center Parcs kunt ontdekken. Kortom, bij Center Parcs liggen amusement en cultuur heel dicht bij elkaar