Le Lac d’Ailette

In het park Le Lac d’Ailette, gelegen nabij de twee prachtige steden Amiens en Reims, kun je samen met het hele gezin de rust opzoeken die je verdient. Naast de ontspannen sfeer die er toch hangt in het park, kun je ook een andere sfeer opsnuiven. Namelijk die van de actie. Op het meer voor het hagelwitte strand kun je verschillende watersportactiviteiten uitoefenen zoals Zeilen, waterskiën, jetskiën, surfen en uiteraard ook zwemmen. Op de vele ‘hangouts’ kunnen de jongeren dan weer samenkomen om er te chillen en gezellig samen te doen wat jongeren leuk vinden. Muziek luisteren, Facebook checken, … Kortom, verboden terrein voor ouders dus.

Daarnaast er is ook nog het ‘High Adventure Experience Outdoor’, een enorm touwenparcours in de lucht, dat deels boven het prachtige meer hangt, en dat door jong en oud getrotseerd kan worden. Maar er is nog meer. Wie van golfen houdt kan er terecht op de 18-holes Pitch&Putt golfbaan. Vooral voor beginnende golfspelers is deze golfbaan zeker een must!

Wie liever de sfeer opsnuift buiten de parken kan dan weer terecht in de nabijgelegen steden Reims en Amiens. Twee steden met een enorm interessante geschiedenis en waar je als toerist zeker prachtige en unieke momenten zal beleven. Kortom, cultuur en avontuur in éénzelfde vakantie. Wat wil je nog meer?