Les Trois Forêts

Het tweede van de vijf verschillende Center Parcs parken in Frankrijk is het park Les Trois Forêts, gelegen in het Franse departement Moselle, genoemd naar de rivier de Moezel die door het gebied stroomt en uiteraard naar de gelijkaardige streek in Duitsland. In het park Les Trois Forêts kan iedereen die wenst te genieten van rust en stilte zeker zijn of haar hart ophalen. Wie een verblijf boekt in Les Trois Forêts komt terecht midden in een impressionant oerwoud van ongeveer 435 hectare.

Op het domein vind je verschillende zaken terug die je verblijf uiterst uniek maken. Eerst en vooral is er de boerderij met dieren die zeer populair is bij de kinderen. Daarnaast vind je er ook de Master Blaster terug, met haar 190 meter de langste glijbaan van Center Parcs die bovendien ook nog eens op en neer beweegt. Dit mag gerust het pièce de résistance van Center Parcs genoemd worden.

Wie geen zo’n fan is van dergelijke attracties en wie zich meer op de achtergrond bezighoudt moet zeker eens deelnemen aan het vroege-vogel-zwemmen of ontstressen in de Deep Nature Spa, waar je onder handen genomen wordt door één van de Center Parcs specialisten.

Het park Les Trois Forêts is gelegen nabij de Franse steden Metz en Nancy. Bovendien ligt het park dicht bij de Duitse grens en liggen bekende steden zoals Karlsruhe en Baden-Baden op een steenworp van het park. Leuk om eens de cultuur in een ander land op te snuiven dus!